Този сайт използва бисквитки

Като продължите посещението си в този сайт, вие приемате използването на бисквитки с цел предоставяне на персонализирано съдържание.

Автосервиз "Авантайм-М"

Нашата история.

Автосервиз Авантайм-М

Автосервиз "Авантайм-М" е открит през 2014 г.

Услугите, които ви представяме, са независима алтернатива на услугите, които официалните дилъри на Рено и Дачия предлагат. В автосервиз "Авантайм-М" работят опитни и обучени от Рено специалисти, които могат да поддържат и ремонтират вашият автомобил с марка Рено или Дачия.

Нашите експерти са преминали през курсове на обучение в Рено, с получени сертификати за успешно завършване със степен Renault Cotech. Ние разполагаме със сериозно количество опит в поддръжката и ремонта на всички модели от лекотоварната серия автомобили на марките Рено и Дачия.

В автосервиз "Авантайм-М" предпочитаме да използваме оригиналните резервни части на марките Рено и Дачия, с които можем да ви гарантираме дълъг експлоатационен живот и високо качество на изпълнение.

Нашето оборудване е с произход от доказани световни производители на сервизни инструменти и съоражения, като BETA, Bosch, Nussbaum, Renault и други.

Сертификати

Автосервиз Авантайм-М
Автосервиз Авантайм-М
Автосервиз Авантайм-М
Автосервиз Авантайм-М
Автосервиз Авантайм-М
Автосервиз Авантайм-М

Вашите следващи стъпки