Този сайт използва бисквитки

Като продължите посещението си в този сайт, вие приемате използването на бисквитки с цел предоставяне на персонализирано съдържание.

Нашите партньори

Партньори за прецизни резултати.

Нашите партньори

Резервни части и оборудване

Омникар Ауто Омникар Ауто

Омникар Ауто ООД притежава правата на оторизиран дилър и сервиз на марките Рено & Дачия за градовете София, Пловдив и Бургас.

Интер Карс Интер Карс

Интер Карс работи с над 400 доставчика от цял свят, някои от които са доставчици за първоначално вграждане на оригинални резервни части.

Тех Ко Тех Ко

Тех-ко е водещ доставчик на резервни части и смазочни материали в сектора за след продажбено обслужване на автомобили в България.

Старс 94 Старс 94

Старс 94 ООД е българска фирма, специализирана във внос и продажба на авточасти и консумативи за автомобили с марките RENAULT, PEUGEOT, CITROEN и DACIA.

Ауто 1 Ауто 1

Ауто 1 е създадена през 1996г. като оторизиран дилър на Робърт Бош България. В момента Ауто 1 е вносител на висококачествени резервни части за световната автомобилна индустрия.

Далко Моторс Далко Моторс

Далко Моторс е дружество, специализирано в дистрибуцията на професионални инструменти и оборудване, предназначени за специалистите, обслужващи автомобилния сектор, селскостопанската техника и индустрията.

ИПО България ИПО България

ИПО България е компания, ориентирана в три основни направления: производство, дилърство и консултантска дейност в сферата на машиностроенето.

Вашите следващи стъпки